Fandíme kontinentům

06.11.2017 10:00

Vážení rodiče,

naše atletická přípravka se pravidelně zapojuje do projektů Atletiky pro děti. Letos jsme se ,,upsali‘‘ do celoročního projektu Fandíme kontinentům.

Vždy každé dva měsíce bude speciální trénink daného kontinentu. Protože jsme kreativní, chtěli bychom rozlišit tréninky i co se týká oblečení. Na olympijských kruzích má každý kontinent svou barvu kruhu, a tím se budeme řídit.  A co to znamená?

23. listopadu nás čeká EVROPSKÝ TRÉNINK.  Byly bychom tedy rády, kdyby tento trénink přišly všechny děti v MODRÉM triku. Je těžké vybrat určitý typický sport pro Evropu, tak jsme se rozhodly, že to vezmeme Evropou napříč a vyzkoušíme si těch sportů hned několik. Budeme rády, když si děti přinesou z domu nějaké pomůcky, jako jsou flórbalky, hokejky, volejbalové či basketbalové a fotbalové míče apod. Bez toho by trénink uskutečnit nešel. Také bychom byly rády, kdyby se děti zapojily i výtvarně a po domluvě namalovaly i nějaké vlajky evropských států. Veškeré další nápady od dětí či rodičů určitě také oceníme :-) .

Informace budeme také zveřejňovat zde na našich stránkách i na facebooku.