Fandíme kontinentům - Evropa

26.11.2017 22:00

     V rámci projektu Fandíme kontinentům jsme se napoprvé vydali do Evropy. Bylo pro nás těžké vybrat něco konkrétního, tak si děti kruhovým tréninkem vyzkoušely hned sedm oblíbených sportů, ale trošku netradičně.

     Děti si zahrály fotbal (pěnovým míčem), volejbal (overballem), flórbal (plastovým míčkem) i basketbal (pěnovým mini basketbalovým míčem), vyzkoušely se zavěsit na kruhy a projít po kladině (převrácená lavička), kde ti ,,odvážnější'' udělaly i holubičku či jinou piruetu, zalozily si po horolezecké stěně (žebřiny s krepákem), a dokonce si i ,,na koni'' zajezdily parkur.

     Inspirací nám byly i olympijské kruhy, kde má každý kontinent svou barvu, a tak děti přišly na trénink v evropském modrém tričku.

     Samotným dětem patří velké poděkování, neboť si na trénink donesly nejenom spourtu sportovního náčiní, ale hlavně doma namalovaly spoustu vlajek, kterými jsme si vyzdobili tělocvičnu. Tělocvična tak byla mnohem veselejší. Netradiční trénink sporty napříč Evropou sklidil u dětí úspěch, všichni jsme si ho užili a už se těšíme na další kontinent. :-) 

FOTOGALERIE